Maybe tonight, we'll fly so far away, we'll be lost before the dawn...

Onsdag 28 september

Jag har precis kommit hem från ett yoga/pilates/thai chi pass, samt annan träning på TR. Det kändes välbehövligt kan jag säga och jäkligt skönt med. Sen förra veckan har jag haft väldig värk i nacke, rygg och handled, antagligen efter att ha slitit ut mig på jobbet. Hoppas att lite träning kan hjälpa. 

Annars så har jag varit en sväng på stan idag, städat och fixat lite i lägenheten, samt varit hemma hos päronen och ätit lite mat. I måndags var jag ledig och tog det mest lungt och pluggade lite, och igår var jag i Kalmar hela dagen. Imorgon kväll blir det jobb igen och även på fredag lunch, sen på framåt kvällen kommer ÄNTLIGEN Christian hem från Stockholm. Han kom inte hem förra helgen, så nu saknar och längtar jag efter honom som fasen. Jag är lyckligtvis ledig i helgen med så kan ägna all min tid åt honom, skönt.  

För övrigt så fyller jag år snart, om ca 1 ½ vecka, ytterligare ett år äldre och förhoppningsvis lite klokare med.

Christian i somras <3



Ha det bra,

Liebe
Caroline



22 September 2011

Shit, nu var det hur längesen som helst som jag skrev här, men men jag har mina perioder av bloggtorka, fast nu är jag faktsikt lite sugen igen!

So whats up? Jo jag jobbar på för fullt just nu, samt kämpar på med mitt förbannade körkort...längtar som en galning efter min fästman hela tiden gör jag också, men så är det ju när man har distansförhållande. Han kommer dock hem om ca en vecka, längtar!

Well well, idag har jag jobbat lunch, brukar inte göra det så ofta, utan det blir mest kvällar, vilket jag faktiskt gillar. Men numera är det ju mer action på luncherna än på kvällarna så det faktiskt rätt bra det med. Idag var det fullt ös under hela lunchen så det blev ganska stressigt, men ändå kul att vara igång. Var dock jävligt skönt att gå hem sen framåt kvällen, men när man väl fick det så var jag tvungen att vänta hur länge som helst på apoteket för att kunna hämta ut min medicin...suck, jäkla strul alltså. Men kom hem runt 18.30 i alla fall, duschade och la mig i soffan framför Tv:n där jag har spenderat resten av kvällen. Skönt. Slökollar lite på Srubs nu, men ska snart gå och lägga mig, körlektion imorrn bitti, kul...men men you gotta do what you gotta do. Sen jobbar jag inte förns imorrn kväll så det är rätt skönt att ha dagen fri i alla fall. 


Bjuder på en bild på mig och min sötis kusin Bella under min Omas 80 - års kalas på Sahara för ca 2 veckor sedan.

 

Liebe
Caroline


RSS 2.0