Begravning

I dag var det alltså begravning för min vän Mikaela "Miccis" Thuner. Den hölls i ett mindre kapell nära lägenheten där hon bodde. Det var en mycket känslosam och ledsam ceremoni, men också väldigt fin.

Det spelades fina låtar som Miccis tyckte om, dikter lästes upp av hennes närmaste och alla fick gå fram till kistan och lägga en ros eller annan blomma där på. Det tyckte jag nog var den allra jobbigaste stunden under begravningen, och tårarna ville inte sluta rinna.
Jag led verkligen med hennes familj och hennes lilla dotter, Milea, var också med under begravningen, men hon förstod ju inte alls vad som hände då hon inte ens är 1 år gammal. Men många lämnade brev till henne om deras minnen av Miccis, som hon kan läsa när hon blir äldre, en väldigt fin tanke tycker jag.


Detta skrev hon på sin blogg om mig för en tid sedan:
 
Carola: Jag har funnit mig själv:
"tillbringad för en underbar söt tjej som helt enkelt e underbar!

Jag såg mig om i en värld av förändring
Jag stod och tveka' en stund vid mitt vägskäl
Och jag har börjat gå
Jag har funnit mig själv

Och jag är glad för allt som jag känner
Att jag är jag och får ha mina vänner
Som hjälpt mig nå mitt mål
Och jag har funnit mig själv

Jag känner lusten att leva så starkt
Och jag vet att jag kan dela med mig
Jag ska ta vara på varje sekund som mitt liv
Kan ge mig

Visst har jag känt både oro och tvivel
Men det har funnits ett ljus där i mörkret
Som gett mig gryningen
Och jag har funnit mig själv

Jag känner lusten att leva så starkt...

Visst har jag känt både oro och tvivel....

Mina ögon vågar se, vad livet har att ge
Och jag har börjat gå - jag har funnit mig själv
Jag känner lusten att leva så starkt i mig
Och jag har börjat gå - jag har funnit mig själv...


Ett av många fina minnen hon lämnade efter sig.


Här är några bilder sen idag:

 





Vila i frid Miccis <3


Liebe
Caroline


Why don't I ever learn?

I'm so sick of speaking words that no one understands
Is it clear enough that you can't live your whole life all alone?
I can hear you in a whisper
But you can't even hear me screaming....

Hi there!
Sitter här nu och har ångest för att jag inte kunnat plugga ens hälften så mycket som jag hade tänkt idag, p.g.a att internet la av bara sådär förut på dagen. Så jävla typiskt då jag har två uppsatser som ska vara inlämnade senast i morgon kväll, fan! Men få väl skylla mig själv lite också för att jag som vanligt har skjutit upp pluggande till sista stund, så typiskt mig. Har ju hela morgondageb på mig tack o lov, om inget annat oväntat händer igen vill säga.

Blev föresten så jäkla förbannad i torsdags morse när jag vaknade och såg att det hade kommit en massa snö under natten, och lagom till jag skulle cykla till kissen så började det snöa som bara den. En perfekt dag för att cykla...not. Men det var ingenting mot när man cyklade hem sen på kvällen, fy fan trodde jag skulle frysa händerna av mig, och genomvåt var man med när man väl kommit innanför dörren.
Åhh om det ändå kunde bli typ april i alla fall, eller helst maj då, men kan nöja mig med april nu, för jag är så himla trött på den här vintern, suck.
Är i alla fall glad för mina föräldrars skull som är i Thailand nu och njuter i solen och värmen, har sagt till dem att njuta lite åt mig med, vilket de säkert gör. 

På tal om det fyller min papi 57 år idag, så skickade ett sms och grattade honom förut idag. Är ju bara lite lurigt det där med tidsskillnaden, tror det skiljer ca 6 timmar mellan Sverige och Thailand, men om det är framåt eller bakåt är jag dock inte så säker på. Men men, han verkar ha fått det i alla fall.

Får se om det blir att åka en sväng till kissen imorgon och göra honom lite sällskap eftersom att jag inte har möjlighet till det i början av nästa vecka. Han blir så jävla glad när jag kommer, och ska kela och vara med mig överallt, awww sötisen <3 men det värsta är när man måste åka därifrån och lämna honom ensam. Men jag vet att han har det bra ändå, är ju inte ute i kylan i alla fall.

Well well, ska väl snart krypa ner jämte killen somvar tvungen att lägga sig för längesen då han ska upp och jobba tidigt imorgon, poor thing. 



Liebe 
Caroline 

10 Februari

Hallo!
Tänkte jag skulle göra en liten uppdatering.

Jag sitter nu hemma hos päronen och pluggar, de är i Thailand nu (lyckostarna!) och jag och min bror turas om att ta hand om kissen och huset. Så idag är jag här och gör sötnosen sällskap.
Blir nog att vara här mer i helgen då jag inte vill att han ska vara ensam stackarn, och dessutom jobbar killen så varför inte? Ska förhoppningsvis hinna med att träffa en tjejkompis och fika lite också.

Sen på måndag ska vi gå på begravning. Det är för en gemensam vän som gick bort för snart 1 månad sedan, helt sjukt att det har gått så lång tid redan sen det hände. Det kommer nog bli en jobbig och mycket känslosam dag, även att hennes familj valde att lägga begravningen på Alla hjärtans dag, just för att det skulle vara en dag av kärlek och glädje. Tycker verkligen synd om hennes familj som har förlorat sin blott 26 - år gamla dotter och syster, men framförallt lider jag med hennes egna lilla dotter som inte ens hann bli 1 år gammal innan hon förlorade sin mamma. 
Ja, vad säger man? Livet är förbannat orättvist ibland. 



Här får ni en bild på familjens charmtroll:



Liebe
Caroline

Bio och party

Tänkte lite så här efteråt berätta lite om helgen som var.
På fredagskväll var jag och killen på bio, vi såg "Little Fockers", ni vet den tredje filmen efter "Meet the Parents" och "Meet The Fockers". Riktigt sköna filmer tycker jag, och den här tredje var inte så tokig den heller, inte lika bra som den första förstås, men den hade sina poänger helt klart!



Bild: Google


På lördagen sedan blev det en sväng på stan på dagen och sen på kvällen var jag på fest tillsammans med några tjejer som jag gick i lågstadiet och mellanstadiet med, och var mycket bra vänner med på den tiden. Det var riktigt kul att dricka lite och prata gamla minnen. Sen gick vi ner till Palle en sväng och dansade loss på dansgolvet. Helt klart en skitkul kväll som måste göras oftare! 

Här kommer lite bilder på tjejerna som var med:







 

Hoppas ni hade en bra helg ni med!

Liebe
Caroline

RSS 2.0